Archief

24-jarige man uit Maassluis vermist

De 24-jarige Lorenzo Fitz-James uit Maassluis is sinds afgelopen zaterdag- op zondagnacht vermist. Vrienden en familie zijn een zoekactie begonnen. Meer dan tien mensen zijn naar hem op zoek. Ook de politie maakt zich zorgen en roept hem op, mocht hij dit lezen, om met de politie in contact te treden.

De van oorsprong Surinaamse Lorenzo is vooral bekend uit het horecaleven in deze regio. Hij is voor het laatst gezien bij Club Saint-Tropez op het Stadhuisplein in Rotterdam. Daar is hij in een zeer emotionele stemming weggegaan. Hij reed weg in zijn auto, een blauwe Suzuki Swift met kenteken 15-FG-BF.

Om 3.00 uur in de nacht was hij voor het laatst online op Whatsapp en verder is er niets meer van hem vernomen. De avond waarop hij verdween, droeg hij een zwart overhemd een een blauwe spijkerbroek met daaronder zwart-witte schoenen van het merk Puma.

Lorenzo heeft hartproblemen en gebruikt daar medicijnen voor. Of hij die bij zich heeft, is onbekend. Wie hem heeft gezien of meer weet over zijn verdwijning kan bellen met 0647898280 of 0614913067. Ook is het mogelijk om hierover te bellen met de politie op 0900-8844.

Categorieen:
Maassluis Algemeen