Archief

Intentie VV Schipluiden: naar zaterdag

Voetbalvereniging Schipluiden heeft de intentie om vanaf volgend seizoen prestatief voetbal op zaterdag te gaan spelen. De club besprak maandagavond op haar algemene ledenvergadering de waarschijnlijke overstap van zondag naar zaterdag.

Tijdens de radio-uitzending van WOS Sport kwam afgelopen zondag het gerucht naar buiten, dat Schipluiden deze overstap wil gaan maken. Het bestuur heeft zich erbij neergelegd, dat de selectie van Schipluiden niet meer op zondag wil voetballen. Die spelers hebben dat maandagavond in meerderheid aangegeven. Verder zijn de resultaten van een enquête besproken, die betrekking hebben op de overstap van zondag naar zaterdag. Dat werd gedaan met de aanwezige leden.

Eind februari of begin maart houdt Schipluiden wederom een algemene ledenvergadering om alles in kannen en kruiken te brengen. Dan kunnen leden hun mening geven over de overstap.

De vrijwel zekere overstap van Schipluiden is opvallend, omdat de club vijf jaar geleden volledig koos voor prestatief voetbal op zondag. Momenteel is de club actief in de Tweede Klasse C.

Categorieen:
Algemeen