Archief

Zondagvoetbal: knappe overwinning Schipluiden

Hoofdklasse A

Westlandia heeft op sportpark De Hoge Bomen een gelijkspel behaald tegen OFC. De promovendus keek bij rust tegen een 1-0 achterstand aan. Nadat de bezoekers gelijk hadden gemaakt, kon Westlandia het duel beslissen, maar vergat dat te doen. Marcel de Bruijn kreeg de unieke kans vanaf elf meter, maar miste oog in oog met de doelman. Westlandia staat nog net in het linker rijtje op een zevende plaats.

Eerste klasse B

VELO incasseerde de zevende nederlaag van het seizoen. Tegen fusieclub Wateringse Veld GONA kreeg de Wateringse ploeg al na 13 minuten de enige treffer van de wedstrijd tegen. VELO probeerde het wel, maar kon de gelijkmaker niet op het scorebord brengen. VELO staat op een tiende plaats.

Tweede klasse C

Schipluiden behaalde in de kelder van deze klasse een nuttige zege tegen HVV. Op sportpark Keenenburg nam de Haagse ploeg in de laatste minuut van de eerste helft een 1-0 voorsprong. Na de pauze zorgden Bart Boks (2) en Sjoerd Boks alsnog voor de winst van de thuisploeg. Schipluiden staat met HVV op een gedeelde elfde plaats.

Den Hoorn leed een nederlaag tegen BMT. De Haagse bezoekers wisten in de tweede helft de enige treffer van de wedstrijd te scoren. Den Hoorn is terug te vinden op een zesde plaats op de ranglijst. Bob Janmaat kreeg na twee keer geel in de slotfase een rode kaart.

Karakteristieken



Westlandia - OFC 1-1 (1-0)

Hamza el Yddri

Bijz: Marcel de Bruijn mist in blessuretijd nog een strafschop voor Westlandia

Wateringse Veld/GONA - Velo 1-0 (1-0)

Den Hoorn - BMT 0-1 (0-0)



Schipluiden - HVV 3-1 (0-1)

Bart Boks (2), Sjoerd Boks

Categorieen:
Wateringen Algemeen