Archief

Zaterdagvoetbal: eerste overwinning sc Monster

Topklasse

Excelsior Maassluis is weer de hekkensluiter. De tricolores verloren het thuisduel tegen Barendrecht met 1-0. Roel Stoffels miste een strafschop aan de Lavendelstraat. Na twee overwinningen op rij betekende dit een domper voor Excelsior Maassluis.

Hoofdklasse B

FC 's-Gravenzande staat weer als laatste genoteerd. Het degradatieduel in en tegen Noordwijk leverde een pijnlijke 2-0 nederlaag op. Hekkensluiter Smitshoek verraste bij Ter Leede. Ook diverse andere ploegen in de onderste regionen pakten belangrijke punten.

Eerste klasse B

HVC'10 wist na twee nederlagen op rij weer een punt te pakken. De Hoekse ploeg kwam aan De Rondgang niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen hekkensluiter GHC. HVC'10 staat negende op de ranglijst.

Tweede klasse C

VDL incasseerde voor het eerst na drie overwinningen op rij een nederlaag. De topper tegen RCL ging met 3-0 verloren, waardoor RCL en VDL nu gedeeld eerste staan op de ranglijst.

Lyra kon voor de vijfde keer dit seizoen een driepunter bijschrijven. In Scheveningen won Lyra met 3-2 van SVC'08 en blijft daardoor meedoen om de topplaatsen. Lyra staat op een zesde plaats met twee punten achterstand op de koplopers.

Bij sportclub Monster kon eindelijk de vlag uit voor een overwinning. Na negen wedstrijden zonder overwinning wist de fusieploeg in het degradatieduel tegen Soccer Boys met 3-0 te winnen. Door deze overwinning is sportclub Monster hekkensluiter af. Soccer Boys sluit nu de ranglijst.

Westlandia is bezig aan een wisselvallig seizoen. De promovendus had tegen DWO weinig in te brengen en verloor met 3-0. Westlandia staat op een negende plaats.

MVV'27 incasseerde de zesde nederlaag van het seizoen. De Maaslandse formatie verloor met 3-1 van Be Fair en heeft uit de laatste zeven duels maar drie punten verzameld.

Derde klasse C

De blikvanger was de streekderby tussen KMD en Honselersdijk. Koploper KMD wist ook voor de tiende keer op rij ongeslagen te blijven en won op eigen sportpark met 2-1 van het geplaagde Honselersdijk. KMD heeft nu tien punten voorsprong op de nummers twee, DUNO en Houtwijk.

Quintus kon de tweede nederlaag op rij niet voorkomen in de (sub)topper tegen Houtwijk. Aan de Leeuwerik won Houtwijk met 2-1. Quintus staat op een negende plaats.

Naaldwijk beklimt gestaag de ranglijst en is inmiddels terug te vinden op een zevende plaats. Op sportpark De Hoge Bomen won de thuisploeg met 2-0 van Berkel.

Vierde klasse B

De topper tussen Maasdijk en Loosduinen is een prooi geworden voor Maasdijk. Aan de Lange kruisweg won de thuisploeg met 4-2. Maasdijk staat tweede op de ranglijst met twee punten achterstand op Ter Werve.

MSV'71 won voor de vierde keer dit seizoen. In Den Haag was MSV'71 met 2-0 te sterk voor RAS. MSV'71 staat zevende op de ranglijst.