Archief

Zaalkorfbal: alleen Valto en Maassluis winnen

Eerste klasse E

Valto heeft de streekderby tegen ODO in winst omgezet. Na een spannende wedstrijd stond een 20-18 overwinning voor de thuisploeg op het wedstrijdformulier. Valto staat gedeeld derde met Tilburg op twee punten achterstand op koploper KCR. ODO heeft na drie wedstrijden nog steeds geen enkel punt en moet gaan vrezen voor weer een seizoen van overleven in de eerste klasse.

Tweede klasse G

ONDO liep tegen hekkensluiter GKV tegen fikse nederlaag aan. In sporthal Overbosch in Den Haag werd de 's-Gravenzandse ploeg op een 23-13 nederlaag getrakteerd. Voor GKV waren het de eerste punten in het prille zaalseizoen. ONDO vergat, in deze spannende poule, weg te lopen van de onderste ploegen.

Dijkvogels heeft de uitwedstrijd tegen Velocitas niet in winst weten om te zetten. De Maasdijkse ploeg verloor met 19-16. Het belooft in deze klasse een spannende competitie te worden, want alle ploegen zitten dicht bij elkaar. Dijkvogels staat met drie andere ploegen pop een gedeelde vijfde plaats.

Tweede klasse H

CKC Maassluis behaald ook in de derde wedstrijd een overwinning. In de topper tegen Kinderdijk wist CKC Maassluis een 19-15 overwinning te behalen. De wedstrijd ging in de eerste helft gelijk op. CKC Maassluis ging met een 10-9 voorsprong rusten. Na een 11-11 tussenstand nam CKC Maassluis snel afstand van de bezoekers in Maassluis (14-11) en hiermee was het verzet van Kinderdijk gebroken.