Zaalhandbal dames: eindelijk winst voor Verburch

Na zes wedstrijden zonder overwinning is het Verburch eindelijke gelukt om de eerste tweepunter van het seizoen binnen te halen. En hoe! De Poeldijkse ploeg wist in sporthal Rijkerswoerd in Arnhem in de laatste seconde de overwinning mee te nemen. Tegenstander E&A opende sterk en zette Verburch in de eerste helft al snel op een 6-1 achterstand. Verbruch herstelde zich en het team vocht zich terug in de wedstrijd. Dit resulteerde in een spectaculaire inhaalrace en een 12-10 voorsprong bij rust.

Na de pauze ontspon zich een boeiend en spannend duel. Verburch behield bijna de gehele tweede helft een voorsprong. E&A kwam twee minuten voor tijd toch langszij. In een bloedstollende slotfase hield Verburch het hoofd koel. Birgit van der Meer scoorde in de laatste minuut de winnende treffer: 21-20.