Archief

Overzicht zaalsporten: weinig regiosucces

Volleybal



Heren, tweede divisie C



De heren van VELO hebben in Woerden een knappe prestatie neergezet, maar uiteindelijk wel met 3-2 van het plaatselijke VTC verloren. De laatste en beslissende set was een ware thriller en eindigde in 17-15 voor de thuisploeg. VELO heeft nog wel aansluiting met de middenmoot.



Heren, eerste klasse F



Hekkensluiter PQV Pijl Solutions heeft eindelijk weer eens een zege behaald. De Westlanders wonnen de degradatietopper van Delta 2 met 3-2. Monza moest haar meerdere erkennen in het derde team van Kratos '08 met 1-3



Dames, promotieklasse C



VELO heeft een degelijke overwinning behaald in de uitbeurt tegen Sovicos. De Wateringse vrouwen wonnen met 1-3 en staan nog in de subtop van deze poule.



Dames, tweede klasse K



In de strijd tussen de middenmoters Monza en het tweede team van VELO was de Monsterse ploeg veruit de sterkste en won met opmerkelijk groot verschil: 4-0. PQV had geen schijn van kans tegen koploper Punch 3 en verloor met 0-4.





Waterpolo



Heren, derde klasse A bond



ZV Westland is de aansluiting met de kop in deze klasse definitief kwijt. De regioclub verloor zaterdagavond met ruime cijfers van De Kempvis: 12-6.





Basketbal



Dames, tweede klasse rayon



Ook deze competitieronde heeft geen zege opgeleverd voor de nieuwe damesploeg van Westland Stars. De formatie verloor met 29-32 van de andere laagvlieger in deze klasse, Oegstgeest. Zoals uit de stand blijkt, waren beide ploegen vooral in scorend opzicht zwak.