Zaalhandbal heren: DIOS flink onderuit in Aalsmeer

De reserves van Koornneef/Quintus hebben niet weten te stunten tegen subtopper Lagerhuis Mill/MHV'81. In de Quintushal wonnen de bezoekers uit Mill met miniem verschil. Wederom werd Quintus niet beloond voor het vertoonde spel. De Heulse ploeg moest in de tweede helft een 13-9 achterstand bij rust ongedaan maken. De thuisploeg zette de achtervolging in en wist de achterstand bijna ongedaan te maken. MHV'81 kwam in de slotfase met de schrik vrij en kon een 20-19 overwinning bijschrijven. Quintus heeft drie punten voorsprong op nummer laatst Gemini. Mark van Vliet was het meest trefzeker met vijf doelpunten.

DIOS heeft de koppositie moeten afstaan aan Handbal Venlo. De ploeg uit Midden-Delfland verloor het treffen tegen de reserves van Fiqas/Aalsmeer. Het was de eerste nederlaag na drie overwinningen op rij. Voor DIOS resulteerde het bezoek aan Aalsmeer in een fikse nederlaag. De eerste helft werd afgesloten met een 13-6 achterstand. Na de pauze werd het verschil van zeven opgetild naar een verschil van uiteindelijk 12 treffers. Aalsmeer versloeg DIOS met 27-15. DIOS staat nu tweede op één punt achterstand op Handbal Venlo. Komende zondag komt nummer drie HARO Rotterdam op bezoek in Den Hoorn. Over drie weken staat het treffen tegen Handbal Venlo op het programma.