Archief

Overzicht zaalsporten: wisselende resultaten regio

Waterpolo

Heren, derde klasse A bond

De heren van ZV Westland hebben zich prima hersteld van de nederlaag van vorig weekend. In zwembad Maesemunde in 's-Gravenzande werd de ploeg van Alkemade vrij eenvoudig verslagen met 9-6. De Westlanders blijven meedoen om de bovenste plaatsen.

Dames, derde klasse B rayon

De dames van ZV Westland lijken nu de 'flow' goed te pakken te hebben. Voor de tweede keer op rij werd een zege behaald, nu was ZVS het slachtoffer. Opvallend was de lage score: 3-2.

Badminton

Eredivisie

Van Zundert/VELO blijft dit seizoen erg matig presteren. De ploeg van trainer Tjin Asjoe kon zaterdagavond in Amstelveen geen potten breken. Er werd zeer teleurstellend met 5-3 verloren.

Tafeltennis

Heren, landelijke competitie

Salamanders kan in de volgende wedstrijd kampioen worden in de tweede divisie groep D. De Wateringers speelden zaterdagavond tegen de enige overgebleven concurrent Bit.nl met 5-5 gelijk. In de derde divisie groep D kan Smash uit Monster komend duel bij een grote overwinning ook de champagne ontkurken

Volleybal

Heren, eerste klasse F

Zowel PQV Pijl Solutions als Monza hebben dit weekend niet voor een verrassing kunnen zorgen. Monza verloor met 4-0 van het derde team van Punch. PQV was niet opgewassen tegen een andere kampioenskandidaat. De fusieclub verloor kansloos met 3-1 van Kratos '08.

Dames, tweede klasse K

In deze klasse verloor Monza kansloos de uitwedstrijd van koploper Punch 3. Het werd in een snelle wedstrijd 4-0. Ook PQV kon haar duel niet winnen. In Wateringen werd met 3-2 nipt verloren van VELO 2.

Basketbal

Dames, promotiedivisie C

Green Eagles zakt na een sterke seizoensstart steeds verder af. De ploeg uit Maassluis was in de uitwedstrijd tegen Cangaroes met 62-48 duidelijk de mindere tegenover Cangaroes. Het werd uiteindelijk 62-48.