Archief

Zaalhandbal heren:verlies Quintus

Eredivisie

Halverwege de competitie is het voor Koornneef/Quintus onzeker of de kampioenspoule wordt behaald. In het tweede gedeelte van de competitie moet de Heulse ploeg alle zeilen bijzetten om niet in de degradatiepoule terecht te komen. De achterstand van de nummer acht van de ranglijst op de drie ploegen die gedeeld vierde staan bedraagt drie punten. De eerste vier van de ranglijst gaan de kampioenspoule in.

Quintus kan de laatste wedstrijden haar draai niet vinden en leed voor de vierde wedstrijd op rij puntverlies. Na een 18-13 achterstand bij rust verloor Quintus met 32-27 van de promovendus Aristos. Het betekende de derde nederlaag op rij voor de Heulse ploeg. De laatste overwinning dateert uit speelronde vijf toen streekgenoot Hellas werd verslagen. Daarna volgden een gelijkspel tegen de reserves van OCI/Lions en nederlagen tegen JMS/Hurry Up, TTL Red-Rag Tachos en Aristos.

Hoofdklasse D

In de (sub)topper tegen het derde team van Hellas moest WPK/Westlandia in eigen hal puntverlies incasseren. In sporthal De Pijl was het een spannende wedstrijd. Beide ploegen moesten zich tevreden stellen met een 21-21 gelijkspel. Hellas heeft zeven punten uit vijf wedstrijden. Westlandia heeft vijf punten uit vier duels en staat op een vijfde plaats.

Categorieen:
Algemeen