Archief

Briefschrijvers en bestuur KMD leggen bij

De kou tussen de ongeruste briefschrijvers bij KMD en het bestuur van de club is uit de lucht. Diverse oud-eerste elftalspelers van de Wateringse voetbalclub schreven twee weken geleden een brief, die gelekt was naar AD/Haagsche Courant, naar het bestuur. In die brief stond dat zij ongerust waren over de vele spelers die de afgelopen jaren naar de selectie van KMD waren overgeschreven.

De briefschrijvers vonden ook dat de eigen jeugd weinig kansen kreeg, maar het bestuur van KMD ontkende dat ten stelligste. Verder is er in de loop der jaren een aantal spelers van zondagploegen naar KMD vertrokken om op zaterdag te kunnen voetballen. Zo ging afgelopen zomer een aantal spelers van zondagclub VELO naar KMD.

Dinsdag hebben de briefschrijvers en het bestuur van KMD met elkaar gesproken. Dat gesprek is in harmonie verlopen. Dit onderwerp passeerde ook de revue bij de algemene ledenvergadering van vrijdag. De sfeer op die vergadering was goed en er werd 'bijzonder veel gelachen'. Er zal een beleidsplan worden opgesteld.

Categorieen:
Wateringen Algemeen