Archief

Zondagvoetbal: zeges Westlandia en Den Hoorn

Hoofdklasse A

Westlandia behaalde de vijfde overwinning van het seizoen. De Naaldwijkse formatie was met 4-1 te sterk voor hekkensluiter Haaglandia, dat nog steeds puntloos is. Steven Olsthoorn was de grote man. Hij scoorde alle doelpunten voor Westlandia. In de rnagschikking staat Westlandia op een vierde plaats met vijf punten achterstand op koploper Quick.

Eerste klasse B

VELO ging kopje onder in en tegen Nieuwerkerk. Door de 3-0 overwinning op de bezoekers uit het Westland veroverde Nieuwerkerk de eerste periodetitel. VELO staat op een twaalfde positie.

Tweede klasse C

Den Hoorn behaalde na twee puntendelingen op rij weer een overwinning. In en tegen Delft was de ploeg uit Midden-Delfland met 4-1 te sterk. Den Hoorn staat op een vierde positie met twee punten achterstand op de twee koplopers TAC'90 enVUC. TAC'90 heeft een wedstrijd minder gespeeld.

Dorpsgenoot Schipluiden leed de vierde nederlaag van het seizoen en is inmiddels terug te vinden op plaats 13. Op sportpark Keenenburg was GSC/Esdo met 4-0 te sterk voor de thuisploeg.

Karakteristieken

Haaglandia - Westlandia 1-4 (1-2)


Steven Olsthoorn (4 w.o. 1 p)

Nieuwerkerk - Velo 3-0 (2-0)

Delft - Den Hoorn 1-4 (0-2)

Donny Slot (2), Donny van den Bos, Darby Macaraeg

Schipluiden - GSC/ESDO 0-4 (0-0)