Archief

Zaalsporten: veel zeges regioploegen

Tafeltennis



Heren, tweede divisie groep D

Met nog drie duels te spelen lijkt de heren van Salamanders niets meer in de weg te leggen om te promoveren naar de eerste divisie. De Wateringers wonnen zaterdagmiddag in de hal aan de Veenbes met 7-3 van Sittard. Salamanders staat nu 10 punten voor op de naaste belagers in deze poule.

Heren, derde divisie groep D

Ook bij Smash kan binnenkort de champagne worden ontkurkt. De Monsterse formatie vernederde in het uitduel VTV met de maximaal mogelijke score: 0-10. Smash staat bovenaan en is alleen in theorie nog in te halen.

Basketbal



Dames, tweede klasse

De dames van Westland Stars hebben ook hun derde duel na de rentree met het standaardteam niet kunnen winnen. De uitwedstrijd tegen Waterdragers werd volledig kansloos verloren: 88-32. De Westlandse ploeg is hekkensluiter in deze klasse.

Heren, eerste klasse

De heren van Westland Stars hebben hun eerste nederlaag van dit seizoen geleden. In Berkel en Rodenrijs verloor de zwak spelende regioploeg met ruime cijfers van koploper BV Squirrels: 78-37.

Waterpolo



Dames, derde klasse B regio West

ZV Westland heeft zaterdagavond de eerste zege behaald van dit seizoen. Na een spannende slotfase werd De Linge in de uitwedstrijd met 6-7 verslagen. De Westlandse dames staan nu achtste na vier gespeelde duels.

Badminton

Eredivisie

Van Zundert/VELO heeft eindelijk weer eens een wedstrijd gewonnen. Onder leiding van de nieuwe coach Dennis Tjin Asjoe wonnen de Wateringers met 5-3 de uitwedstrijd tegen BC Victoria. VELO is echter kansloos om de play-offs nog te halen, alleen in theorie is dit nog mogelijk.

Volleybal

Heren, tweede divisie C

VELO heeft dit weekend prima zaken gedaan in de strijd tegen degradatie. Tegen laagvlieger Volley Zuid werd in eigen hal met de maximaal mogelijke score gewonnen: 4-0.

Heren, eerste klasse F

Zowel PQV Pijl Solutions als Monza hebben deze competitieronde niet winnend kunnen afsluiten. Hekkensluiter PQV was thuis niet opgewassen tegen DEO en verloor met 1-3, terwijl het Monsterse Monza thuis niet kon winnen van Sovicos. De bezoekers vertrokken met een 2-3 zege.

Dames, promotieklasse C

VELO lijkt ook dit jaar geen rol van betekenis te gaan spelen in de top van deze klasse. De Wateringse dames zijn afgezakt naar de middenmoot na een 1-3 nederlaag tegen Punch.

Dames, tweede klasse K

PQV Pijl Solutions heeft in deze klasse een verrassende zege behaald op koploper VELO 3. De fusieclub trok na een leuke spannende wedstrijd met 3-2 aan het langste eind.