Zaalhandbal heren: nederlaag Quintus tegen WHC

De streekderby tussen Wings Hermes Combinatie (WHC) en Koornneef/Quintus 2 was drie kwart van de wedstrijd spannend. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en dat resulteerde in een 13-13 tussenstand na de eerste 30 minuten. Na de pauze kon Quintus in sporthal Loosduinen de thuisploeg niet lang meer bijbenen. WHC liep na minuut 35 (15-15) langzaam weg en had vijf minuten later een gat geslagen van drie doelpunten (18-15). Dit verschil bleef op het scorebord staan en met nog tien minuten te spelen was het verschil vier treffers (21-17). Daarna was het over voor Quintus bij een achterstand van 23-17. WHC sloot de wedstrijd af met een 26-17 overwinning. Roy Verlaan scoorde de meeste Heulse treffers, hij kwam tot een totaal van 5. Quintus staat elfde met vijf punten voorsprong op de twee hekkensluiters. Opponent WHC staat op een vierde plaats.

De wedstrijd tussen WPK/Westlandia en de reserves van Gemini ging niet door. Gemini kon niet voldoende spelers op de been brengen.