WOS
Archief

Heulse bakkerswinkel biedt uitkomst

Er komt opnieuw een tijdelijke oplossing voor Heulenaars die niet zo gemakkelijk boodschappen kunnen doen in een andere kern. De onverwachte sluiting van de noodsupermarkt aan de Kerkstraat heeft bakker Roodenrijs doen besluiten om - net als in 2012 - weer kruidenierswaren te gaan voeren.

Op zijn website meldt Roodenrijs: "We zullen zorgen voor een assortimentje dagelijkse boodschappen en bestellijsten voor de speciale wensen. Dit hebben we ook gedaan, toen de enige supermarkt in het dorp door brand verwoest was. We begrijpen, dat mensen uit Kwintsheul voor hun weekboodschappen elders naar de supermarkt zullen gaan, maar om ze te helpen aan hun "vergeten boodschappen" zullen wij een beperkt assortiment kruidenierswaren in onze winkel aanbieden."

Het gaat om serviceartikelen, zoals koffie, thee, suiker, melk, kaas, boter en eieren, waarnaar je niet graag misgrijpt. Hierin werkt Roodenrijs samen met Zuivelservice Rijswijk. Daarnaast komen er in de winkel aan het Kwintrum bestellijstjes, waarmee voor de volgende dag verse zuivel, groenten en vleeswaren, frisdrank en schoonmaakmiddelen besteld kunnen worden.

Categorieen:
Algemeen