Excelsior M buigt voor Rotterdamse naamgenoot

Op eigen veld heeft Excelsior Maassluis dinsdagavond een nederlaag geleden in de oefenwedstrijd tegen Excelsior Rotterdam. De Rotterdammers, die afgelopen seizoen onder leiding van de Westlandse trainer Marinus Dijkhuizen promoveerden naar de eredivisie, waren met 0-4 te sterk.

Excelsior Rotterdam had bij rust al een voorsprong van 0-3 in handen, door doelpunten van Carlo de Reuver, Ninos Gouriye en Marko Maletic. Daan Blij zorgde er in de tweede helft voor, dat de eindstand op 0-4 werd gezet.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd op het complex van Excelsior Maassluis een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan jeugdlid Gary Slok en zijn moeder Petra van Langeveld, die zijn omgekomen bij de vliegramp MH17.