Archief

Politie zoekt 'vrouw met hond'

Bij een horecagelegenheid op het strand van Ter Heijde sloeg een onbekende vrouw een 8-jarige jongen met een hondenriem tegen zijn hoofd. Hij had drie hechtingen nodig. Het voorval gebeurde donderdagavond rond 19.00 uur. De politie vraagt getuigen om zich te melden.

Een gezin zat op het strand ter hoogte van strandgelegenheid Moments te eten, toen plotseling een niet aangelijnde hond over hun eten heen liep. De 42-jarige vader pakte de hond op en zette hem even verderop op het strand.



Een woedende vrouw liep op hem af en sloeg met een hondenriem richting de man. Zij miste de man, maar raakte diens 8-jarige zoontje achter een oor. De jongen liep een wond op, die in het ziekenhuis gehecht moest worden.



De vader kon de vrouw nog even tegenhouden, maar ze zag toch kans om weg te lopen zonder haar naam te geven. De politie is daarom op zoek naar deze vrouw. Ze is ongeveer 50 jaar oud en heeft grijs haar. Ze droeg een donkerbruine leesbril. De hond die ze bij zich had, was een blondharige Cocker Spaniel.

Wie deze vrouw kent of andere informatie heeft die van belang kan zijn bij het onderzoek, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Desgewenst kunnen tips anoniem worden doorgegeven via 0800-7000.

Categorieen:
Monster Algemeen