Archief

Van den Ende meest inspirerende 'groentenvrouw'

Miranda van den Ende is donderdag tijdens het Ranking the Grower Event in Monster uitgeroepen tot meest inspirerende tuinbouwvrouw in de categorie groenten. Van den Ende werkt als manager bij het Honselersdijkse bedrijf Tomatoworld.

In dezelfde categorie werden Liesbeth Boekestein van Koppert Cress in Monster en Sonja van Kester (Prominent, De Lier) respectievelijk vierde en vijfde. In de categorie bloemen ging de hoofdprijs naar Joyce Lansbergen van LG Flowers (Pijnacker). Astrid Valstar van het Naaldwijkse Jovaplant werd vierde.

In de categorie potplanten won Karin van der Eijk van VDE Plant uit Woubrugge. Derde werd Mariƫlle ter Laak (Ter Laak Orchids). Vierde en vijfde eindigden respectievelijk Elsbeth Prins (PP Orchideeƫn, Naaldwijk) en Agnes Scheffers-Van der Linden (Kwekerij de Plaats, Honselersdijk).

Ranking the Grower werd voor de vijfde keer georganiseerd. Dit jaar werd er gezocht naar inspirerende tuinbouwvrouwen. In totaal waren zestig vrouwen aangemeld, van wie er uiteindelijk 41 zijn genomineerd.