Archief

Zwinkels verruilt Verburch voor Quintus

René Zwinkels, de vertrekkende hoofdtrainer van handbalvereniging Verburch, zal komend seizoen de heren van Quintus onder zijn hoede nemen. Daarmee volgt hij de huidige trainer Eelco Overkleeft op, die in januari van dit jaar al aangaf bezig te zijn aan zijn laatste seizoen bij de eredivisionist.

Zwinkels is voor Quintus geen onbekende. Eerder bekleedde hij bij de Heulenaren al de functie van hoofd- en jeugdtrainer. Na 2007 ging hij een Haags avontuur aan bij de mannen van respectievelijk Hercules en Hellas, om vervolgens vier jaar lang de handbalsters van Verburch onder zijn hoede te hebben.

Van de Poeldijkse tweededivisionist nam hij zaterdag afscheid tijdens de laatste thuiswedstrijd tegen MHV'81, die met 26-18 gewonnen werd. Daardoor eindigde hij met het team op de derde plaats.

De Heulse clubleiding is bezig om de huidige technische staf bij elkaar te houden. De spelersgroep ondergaat wel een verandering, want na het vertrek van Geert Hinskens (Volendam) en Tim Bottinga (Aalsmeer) staan Marco Woltersom en Karim Tamin in de belangstelling van andere clubs.

Categorieen:
Poeldijk Algemeen