Archief

Zondagvoetbal: Geen nederlagen regioteams

Hoofdklasse A

Westlandia heeft met koploper Koninklijke HFC de punten gedeeld. Voor de Naaldwijkse ploeg was het pas de tweede remise van het seizoen. HFC startte sterk aan de wedstrijd en leidde halverwege de wedstrijd met 2-0.Na de pauze kwam Westlandia sterk terug en haalde een mooie puntendeling: 2-2.

Eerste klasse B

VELO heeft aan het bezoek aan fusieclub Neptunus-Schiebroek een punt overgehouden. Voor de Wateringse formatie was het 2-2 gelijkspel de tweede remise van het seizoen. Jeffrey Beukenholdt was zowel voor als na de pauze trefzeker.

Tweede klasse C

Schipluiden heeft de eerste overwinning van 2014 binnen. Op sportpark Keenenburg won Schipluiden met 2-1 van Concordia en is na deze overwinning terug te vinden op plaats zes van de ranglijst. Schipluiden heeft 5 verliespunten minder dan koploper Excelsior'20. Schipluiden heeft een wedstrijd minder gespeeld.

Derde klasse C

Verburch heeft de derde overwinning van het seizoen behaald. In Delft bleek de Poeldijkse ploeg in het rechtstreekse degradatieduel tegen DHL nipt de sterkste. Het werd een 2-1 zege. Verburch staat nu op een twaalfde plaats. Het doelgemiddelde is 1 doelpunt voor tegen 2 doelpunten tegen.

Den Hoorn is twee punten ingelopen op koploper FC Lisse en staat samen met Meerburg op een gedeelde tweede plaats. De achterstand op FC Lisse bedraagt nu vier punten. Den Hoorn pakte de volle buit tegen SJZ: 2-3. FC Lisse speelde thuis gelijk tegen Full Speed.



Karakteristieken:

Westlandia - Koninklijke HFC 2-2 (0-2)


Marcel de Bruijn, Steven Olsthoorn (P)

Velo - Neptunus/Schiebroek 2-2 (0-1)

Jeffrey Beukenholdt (2)

Schipluiden - Concordia 2-1 (1-0)

Thom van Mil (2), beiden uit een strafschop gemaakt

DHL - Verburch 1-2 (1-1)

Xander Damen (P), Sander van der Burg

SJZ - Den Hoorn 2-3 (1-1)

Stefan Berkhout, Merijn Verdouw, Thom van Velsen