Archief

Nominatie M2M Services voor KPN Channel Award

M2M Services, onderdeel van de VTM Groep uit Maasdijk, is genomineerd voor de KPN Channel Award 2014. Het telecombedrijf geeft de award aan de business partner die op een innovatieve manier een zo groot mogelijk aantoonbaar voordeel voor de klant heeft weten te behalen. De uitreiking is op 30 januari.

M2M Services heeft iets bedacht, waardoor de ernst van een hartaanval of beroerte eerder kan worden vastgesteld. Wanneer een patient naar de spoedeisende hulp wordt gebracht, kan dankzij M2M de medische specialist in het ziekenhuis real-time meekijken met de hartfilm die door de defibrillator in de ambulance wordt gemaakt en zo al veel eerder bepalen wat de beste behandeling is. M2M levert daarvoor een modem en simkaart, de verbinding wordt gemaakt via het KPN-netwerk.

In de regio Rijnmond zijn momenteel 61 ambulances voorzien van een M2M Services simkaart in de defibrillator. Het systeem wordt binnenkort uitgerold voor nog eens 250 ambulances binnen deze regio. De verwachting is dat de overige regio's spoedig zullen volgen.

Categorieen:
Maasdijk Algemeen