Archief

Zaalsporten: goede herstart VELO-volleybal

Volleybal

Dames, promotieklasse

VELO blijft de goede trend, die voor de winterstop was ingezet, ook in januari doorzetten. In het thuisduel tegen Leython 2 werd dit weekend een 3-1 zege behaald. VELO staat nu in de middenmoot.

Dames, tweede klasse K

Monza heeft de plaats in de subtop weten te behouden. In sporthal De Wielepet versloegen de Monsterse dames Kratos '08 met 3-1.

Heren, tweede divisie C

De volleybalheren van VELO hebben zaterdag Visade/Haaglanden eenvoudig verslagen. Tegen de hekkensluiter werd een 3-1 zege geboekt. VELO, debuterend op dit niveau, staat nu in de relatief veilige middenmoot.

Heren, eerste klasse F

Zowel Monza als PQV Pijl Solutions houden het moeilijk in deze klasse en zijn de herstart van de competitie met een nederlaag begonnen. Fusieclub PQV werd afgedroogd door Inter/Rijswijk met 4-0, terwijl Monza met 3-1 onderuit ging in het thuisduel tegen Visade/Haaglanden.

Dammen

Eerste klasse B

Westlandse Dam Combinatie heeft ook haar achtste partij van dit seizoen verloren en maakt geen enkele kans meer op lijfsbehoud. WDC verloor dus wel, maar wist de schade tegen koploper Damcombinatie Gooi en Eemland nog beperkt te houden: 7-13.

Waterpolo

Heren, derde klasse bond

De heren van ZV Westland hebben bij de hervatting van de competitie een punt overgehouden aan het thuisduel tegen Kempvis. Na een spannende slotfase werden de punten gedeeld: 8-8. ZV Westland staat in de middenmoot, maar is nog niet helemaal veilig.

Basketbal

Heren, rayon

De basketbalheren van Westland Stars hebben zaterdag de eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie verloren. Thuis was SBU uit Utrecht met 73-85 te sterk.

Tegen SBU liet Stars slechts bij vlagen zien dat het promotiewaardig is. Assistent-coach Martijn van Reenen, zelf speler bij de club en de rechterhand van de zaterdag afwezige coach Robert Brandon, kon moeilijk achterhalen waar de off-day uit voortkwam. "Ik heb vandaag een bijzonder slechte verdediging gezien", keek hij terug. "Normaal gesproken is dat juist een sterk punt. Vandaag leek het echter nergens op.

Categorieen:
Monster Westland Algemeen