Archief

Veel beelden van bewakingscamera's in WOS Alert

De nieuwe uitzending van WOS Alert bevat veel beelden van bewakingscamera's, waaronder die uit de winkel van Blokker in Wateringen, waar vrijdagavond rond sluitingstijd een gewapende overvaller binnenkwam.

Ook zijn er camerabeelden waarop is te zien, dat iemand met een jerrycan midden in de nacht brand sticht bij de vestiging van Stone Concepts aan de Slotenmakerstraat in Naaldwijk. Heel duidelijke beelden zijn te zien van twee jonge mannen, die in de vestiging van Kruidvat in Monster babyvoeding komen stelen.

De uitzending bevat ook een oproep die is gericht tot circa vijftien nieuwjaarvierders in Wateringen. Daar werd rond 1.00 uur in de nacht een 16-jarige jongen getroffen door vuurwerk. Het incident deed zich voor in de buurt van de T-splitsing van Het Tolland met de Dorpskade. Er bestaat de overtuiging, dat het vuurwerk niet bewust in de richting van het slachtoffer is geworpen, maar dat hij een wegspringend stuk van het vuurwerk in een oog heeft gekregen. Het is de vraag of hij ooit nog met dat oog zal kunnen zien.

De nieuwe uitzending wordt besloten met een terugblik op 2013 door bureauchef De Koning van de politie in Westland en Midden-Delfland en door Westlands burgemeester Van der Tak. WOS Alert is tot vrijdagavond 19.00 uur elk uur te zien op WOS TV. En via Uitzending Gemist.