Archief

D.O.S. Naaldwijk neemt afscheid van echtpaar Koers

Turnvereniging D.O.S. Naaldwijk heeft zaterdag afscheid genomen van het echtpaar Nico en Cilia Koers. Beide Naaldwijkers waren tientallen jaren actief voor de vereniging.

Nico is al sinds 1955 lid van D.O.S. Naaldwijk. Hij is als kleuter begonnen met gymmen. Via het jeugdbestuur is hij opgeklommen naar het hoofdbestuur van D.O.S Naaldwijk. Hiermee is hij gestart in 1968 en was de laatste jaren nog steeds voorzitter. Hij heeft maar liefst 45 jaar zitting gehad in het bestuur. Hij heeft naast zijn bestuursfunctie ook vele jaren turnlessen gegeven. Nico Koers was ook betrokken bij het initiatief van de Westlandse turnhal.

Zijn vrouw Cilia heeft de jazz- en dansafdeling opgezet binnen D.O.S Naaldwijk. Zij is begonnen in 1974 met 4 leden en dit aantal is erg snel gegroeid. Cilia geeft op dit moment al 39 jaar training binnen D.O.S Naaldwijk.

De Naaldwijkse turnvereniging heeft zaterdagmiddag een afscheidsreceptie georganiseerd, gevolgd door een in het geheim voorbereide show in Sportcentrum De Pijl in Naaldwijk. Ook wethouder El Mokaddem van de gemeente Westland was aanwezig.