Archief

Paardentrailer leeg teruggevonden in Den Haag

De paardentrailer die in de nacht van vrijdag op zaterdag is gestolen van manege De Paardenhoeve in Monster, is maandagmiddag leeg teruggevonden in Den Haag. Het vermoeden bestaat dat met de trailer de uit de manege gestolen zadels en hoofdstellen zijn vervoerd.

De eigenaresse werd getipt door wat ze noemde 'een goede burger', die anoniem wil blijven. Direct reed ze naar bedrijventerrein De Binkhorst, waar de trailer voor een loods stond geparkeerd. Hij was op slot, maar vanaf de buitenkant was te zien dat de paardrijspullen waren verdwenen.

Buurtbewoners zouden hebben gezien wie de trailer op de Binckhorst heeft neergezet. Uit angst voor represailles laten zij niets los. De trailer is voor onderzoek naar een politiebureau gereden.

De manegehoudster had vrijdag rond middernacht het hek gesloten en kwam zaterdagochtend kort na 7.00 uur terug. Alle sloten waren opengeknipt en verdwenen. Volgens haar loopt de schade in de 50.000 euro. Wie weet wie de diefstal op z'n geweten heeft, wordt gevraagd de politie te bellen

Categorieen:
Monster Algemeen