Archief

Groot onderhoud tussen Poeldijk en Den Haag

Verkeer tussen Poeldijk en Den Haag moet vanaf vrijdagavond rekening houden met omleidingen. Tot en met maandag 24 juni is de Wateringseweg vanaf rotonde Arckelweg tot aan de Lozerlaan afgesloten. Verkeer in tegengestelde richting kan met 30 kilometer per uur wel doorrijden.

Van maandag 17 tot en met woensdag 19 juni moeten automobilisten rekening houden met nog eens extra werkzaamheden in de nachtelijke uren. Van 20.00 tot 6.00 uur moet ook het verkeer vanaf Den Haag tot de Arckelweg omrijden vanwege een afsluiting van de gehele weg. Het verkeer wordt omgeleid via de Nieuweweg (N211).

Ook vanaf Poeldijk tot aan de rotonde Arckelweg, waar de afgelopen tijd al veel gewerkt werd in één rijrichting, wordt de weg de komende tijd afgezet. Het deel vanaf de Voorstraat tot aan de rotonde is in de nacht van 19 op 20 juni geheel afgesloten. In de nachten van 10 op 11 en 14 op 15 juni kan er wel doorgereden worden, maar staan er vanwege werkzaamheden verkeersregelaars. Zij hanteren een regeling waarin het verkeer om en om door kan rijden met 30 kilometer per uur.

Categorieen:
Poeldijk Algemeen