Archief

EMBARGO Westlanders versieren Alpe d'Huez in Frankrijk

Vijf Westlanders hebben dinsdagochtend met krijt de Alpe d'Huez in Frankrijk 'versiert'. Met deze actie willen zij de deelnemers van Alpe d'HuZus en Alpe d'HuZes een hart onder de riem steken. Dat vertelde presentator Alphons de Wit dinsdagochtend op WOS Radio.

Marco Bal, verbonden aan Team Westland, coördineert de 'krijtactie'. Op het asfalt van de Franse Alp staat bijvoorbeeld de tekst "Biertje? Vijf kilometer!". De Wit verzekerde dat ook een slogan van WOS Media op de berg zal komen.

Woensdag wordt op de Franse Alpe d'Huez het wielerevenement Alpe d'HuZus georganiseerd. Dat is de voorloper van Alpe d'HuZes, welke donderdag wordt afgewerkt. Met de beklimming van de berg wordt geld opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. Vorig jaar haalde het spektakel ruim 32 miljoen euro op.

WOS Media doet dagelijks verslag van alle gebeurtenissen rond Alpe d'HuZes. Iedere ochtend rond 8.40 uur doet Alphons de Wit vanuit Frankrijk verslag in het OchtendMagazine op WOS Radio. 's Avonds is even na 20.00 uur een televisiespecial te zien.

Categorieen:
Westland Algemeen