Archief

Geen promotie seniorenteams Westland Stars

Zowel het dames- als herenteam van basketbalvereniging Westland Stars zijn er zaterdag niet in geslaagd om promotie af te dwingen. Beide teams speelden beslissingswedstrijden in Waddinxveen.

De dames van Westland Stars speelden zelfs een mini-toernooi, omdat zij met twee andere teams gelijk waren geëindigd. De eerste wedstrijd, tegen Waterdragers, werd met 42-33 gewonnen. Lokomotief, de andere ploeg, won ook van Waterdragers. Vervolgens verloor Stars ruim van Lokomotief (52-40), waardoor de Rijswijkse dames als winnaar naar huis gingen.

De heren van Westland Stars speelde één beslissingsduel tegen BV Fairmount. In de competitie waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Beide wonnen thuis, maar de marges waren steeds ongeveer tien punten. In Waddinxveen bewees Westland Stars middels goed spel en veerkracht zijn bestaansrecht in de tweede rayonklasse, maar de winst ging uiteindelijk toch naar Fairmount: 73-62. Het meisjes- en jongensteam tot 14 jaar van Westland Stars wisten beiden overigens wel promotie af te dwingen.

Categorieen:
Westland Algemeen