Archief

Weinig regiosuccessen jeugdvoetbaldag KNVB

De deelnemende regioteams bij de districtsjeugdvoetbaldag KNVB district West 2, die gehouden werd op het terrein van VV Naaldwijk en Westlandia, hebben weinig succes geboekt.

Alleen de winst in het bekertoernooi A-junioren groep 3 werd een prooi voor een regioclub. FC 's-Gravenzande A3 versloeg ARC A5 met 4-1. VDL uit Maassluis verloor zowel de bekerfinale bij de meisjes B-junioren als meisjes D-pupillen.

De Naaldwijkse Bernadetteschool haalde de finale van het NK schoolvoetbal niet. De Westlandse scholieren verloren de eerste wedstrijd van RKBS Willibrord uit Hellevoetsluis nipt met 2-1. De kleine finale werd door de Bernadetteschool met 0-1 verloren van De Kring uit Oegstgeest, waardoor de Naaldwijkers als vierde eindigde. De districtsjeugdvoetbaldag is organisatorisch goed verlopen.

Op het terrein van VV Naaldwijk werd de dag afgesloten met een oefeninterland tussen Nederland en Belgiƫ voor meisjes tot 15 jaar. Oranje won met 3-0, in de selectie was Nadine Noordam van Honselersdijk opgenomen.