Archief

Koornneef beste NL-supermarktondernemer

Edward Koornneef is dinsdag uitgeroepen tot beste supermarktondernemer van Nederland. Koornneef mag twee jaar lang deze titel claimen. De Westlander heeft Albert Heijn-winkels in Naaldwijk, Honselersdijk en Wateringen. De onderscheiding is ingesteld door het Vakcentrum, de brancheorganisatie voor de zelfstandige levensmiddelendetaillist.

De jury is van mening, dat zijn brede ondernemersvisie, gecombineerd met de wijze waarop hij zich strategisch in het Westland positioneert garantie biedt om groei en continuïteit te waarborgen, zonder concessies te doen. Koornneef werd de meest complete ondernemer van alle deelnemers genoemd. "Hij is een voorbeeld voor het zelfstandig ondernemerschap en een ambassadeur voor de hele branche", aldus de beoordeling.

Met de 'Zelfstandig Ondernemer Onderscheidt Zich'-award wil het Vakcentrum aan Nederland laten zien welke zelfstandige topsupermarktondernemers Nederland rijk is. De deelnemers zijn beoordeeld op ondernemerschap, marketing, vernieuwing, bedrijfseconomisch rendement, klant- en medewerkerstevredenheid en sociaal-maatschappelijke betrokkenheid.