Archief

ISW met vier teams bij finale Mission Olympic

Liefst vier sportteams van ISW-scholen hebben zich geplaatst voor 'The School Final' van Mission Olympic in Amsterdam. Zij strijden op vrijdag 31 mei in het Olympisch Stadion tegen scholen uit het hele land om het nationale kampioenschap.



ISW is vertegenwoordigd bij voetbal, korfbal en basketbal. De voetbal- en korfbalteams bestaan uit leerlingen van het ISW Gasthuislaan, de twee basketbalteams zijn gecombineerde teams van de locaties Gasthuislaan, Sweelincklaan en Hoogeland.



Steven van der Mark, docent Lichamelijke Opvoeding op ISW Gasthuislaan, schat het niveau van zijn ploegen hoog in. "Dat blijkt wel uit de deelname van jongens als Frank Broos en Jesper Warbout, die hun debuut al hebben gemaakt in het eerste elftal van respectievelijk FC 's-Gravenzande en HVC'10", aldus Van der Mark.



Mission Olympic is een initiatief van NOC*NSF en de Koninklijke Vereniging voor Lichamelijke Opvoeding. Het is de grootste landelijke schoolsportcompetitie van Nederland en het doel is om jongeren tussen de 12 en 19 jaar in beweging te krijgen en het plezier van sporten met elkaar te laten beleven.

Categorieen:
's-Gravenzande Algemeen