Archief

Hoekenezen bijeen over acties voor het fort

Hoekenezen zullen donderdagavond in De Hoekstee bij elkaar komen. Ze gaan brainststormen over acties die zij kunnen ondernemen om Stichting Fort aan den Hoek van Holland in het fort te houden. Cornel Lampen kwam woensdagochtend op dit idee, nadat hij had gemerkt hoe dit onderwerp onder de mensen leeft, maar dat velen "op hun handen blijven zitten".

Cornel, afkomstig uit Rotterdam, maar 23 jaar woonachtig in Hoek van Holland begrijpt dat je met je tijd mee moet gaan, maar begrijpt niet waarom alles in de badplaats veranderd moet worden. "De vrijwilligers van het fort hebben net alles klaar en nu moeten ze er uit?!" Cornel weet niet wat voor acties er zullen voortvloeien uit de avond. Wel verwacht hij, dat er zeker dertig mensen zullen komen. "Maar het zal me niks verbazen als er honderd voor de deur staan."

De bijeenkomst vindt donderdagavond om 20.00 uur plaats in De Hoekstee. Rond dat zelfde tijdstip vindt er in het deelgemeentehuis van Hoek van Holland een discussie plaats tussen de fracties en het dagelijks bestuur over hetzelfde onderwerp.