Handbal: wederom verlies Quintus

De heren van Quintus hebben de kampioenspoule in de eredivisie afgesloten met een nederlaag. De Heulse ploeg verloor in sporthal Bloemhof in Aalsmeer van Fiqas/Aalsmeer met 22-30. Na de eerste helft zag het er nog niet naar uit dat Quintus een grote nederlaag zou oplopen. De ruststand was 13-13. Na zeven minuten spelen in het tweede bedrijf was de marge vier in het voordeel van Aalsmeer.: 18-14. De thuisploeg consolideerde de voorsprong en vergrootte deze naar 21-14 na 45 minuten spelen. Het grootste verschil was 12 treffers bij een 28-16 stand in het voordeel van Aalsmeer. De eindstand werd dus 20-22 voor Aalsmeer.

In de kampioenspoule heeft Quintus slechts één overwinning geboekt tegen Fiqas/Aalsmeer. De overige negen wedstrijden eindigden in een nederlaag. Vorig seizoen eindigde de Heulse ploeg ook als laatste in de kampioenspoule.