Archief

Volleybal: Naam en logo fusieclub bekend

De volleybalverenigingen Pijlslag Quintus en Vollier zijn gefuseerd tot één vereniging. Na een jaar van samenwerking besloten de beide ledenvergaderingen deze week definitief tot de oprichting van Volleybalvereniging PQV Pijl Solutions. Ook het nieuwe logo is inmiddels onthuld.

Wilfred de Zeeuw, oud-voorzitter van Pijlslag Quintus, is gekozen tot voorzitter van de nieuwe vereniging. Zes jaar geleden fuseerden Pijlslag uit Naaldwijk en Quintus uit Kwintsheul al met elkaar. Nu voegt het Lierse Vollier zich dus bij Pijlslag Quintus.

"In de nieuwe naam is PQV uiteraard de afkorting van de drie moederverenigingen. 'Pijl Solutions' is hieraan toegevoegd om de naamsverbinding met deze sponsor te behouden", zegt Wilfred de Zeeuw.

PQV Pijl solutions blijft onderdeel uitmaken van de Sportfederatie Quintus.

Door de fusie is PQV Pijl Solutions een vereniging met bijna 200 leden. Voor het komende seizoen zijn er 7 herenteams, 5 damesteams, 2 jeugdteams en in drie dorpskernen een recreantenafdeling. De teams blijven zowel in de Pijl in Naaldwijk, de Van der Voorthal in Kwintsheul als in sportcentrum Vreeloo in de Lier hun wedstrijden spelen.

Categorieen:
De Lier Naaldwijk Algemeen