FC 's-Gravenzande en Lyra klaar in HV Toernooi

FC 's-Gravenzande is er niet in geslaagd de halve finales van het Haaglanden Voetbal Toernooi te bereiken. In en tegen Nootdorp was de stand na 90 minuten 2-2, maar werd de wedstrijd uiteindelijk door penalty's in het voordeel beslist van de thuisclub (5-4). FC 's-Gravenzande kan zich nu volledig gaan opmaken voor de nacompetitie, waarin Alblasserdam komende zaterdag de eerste tegenstander is.

Lyra werkte in eigen huis een wedstrijd in de derde ronde tegen DSO af. Hoewel de Lierenaren bij de rust op een 2-1 voorsprong stonden, waren het de mannen uit Zoetermeer die zich met een 2-3 overwinning een plaats in de kwartfinale verschaften.

Flynth Westland Cup

Op het terrein van VV Naaldwijk heeft titelverdediger VELO zich ten koste van Verburch verzekerd van een plaats in de kwartfinale van de Flynth Westland Cup. De Wateringers gingen met een overwinning van liefst 7-1 van het veld af. VELO zal het op dinsdag 28 mei in de kwartfinale opnemen tegen FC 's-Gravenzande.