Archief

Zondagvoetbal: VELO grijpt naast periodetitel

Schipluiden speelt zich veilig

Hoofdklasse A

Westlandia heeft de reguliere competitie afgesloten met de elfde nederlaag. In Alphen werd met 2-1 verloren van runner-up Alphense Boys. In de nacompetitie treffen beide ploegen elkaar. Westlandia start maandag Tweede Pinksterdag de nacompetitie met een uitwedstrijd tegen Koninklijke HFC.

Eerste klasse B

Vreugde en verdriet lagen dichtbij elkaar bij VELO. De reserves van de Wateringers werden kampioen van de hoofdklasse A en gaan strijden om de landstitel bij de zondagteams. Het eerste team had na de eerste 45 minuten spelen de derde periodetitel voor het grijpen. VELO had een 3-1 voorsprong genomen tegen RKDEO, echter in een knotsgekke tweede helft verspeelde de Wateringse ploeg de kans op het toetje. Het werd 4-4 en dat was onvoldoende om de derde periode titel te behalen.

Tweede klasse C

Schipluiden heeft zich op de laatste speeldag veilig gespeeld. Op sportpark Keenenburg won de promovendus met 4-1 van buurman Delft en is na een mooi seizoen ook volgend seizoen weer te bewonderen in de tweede klasse.

Derde klasse A

Den Hoorn eindigde de reguliere competitie met de zevende nederlaag. In Voorhout bleek kampioen Foreholte met 2-0 te sterk. Den Hoorn opent de nacompetitie met een uitwedstrijd tegen Groeneweg, dat vandaag de opponent was van Verburch.

Derde klasse B

Verburch heeft de laatste wedstrijd van het seizoen met 4-0 verloren van Groeneweg, dat zich daarmee verzekerde van nacompetitie. De Poeldijkers openen de nacompetitie tegen Teylingen.

Karakteristieken

Alphense Boys - Westlandia 2-1 (1-0)

Nick van Vliet

RKDEO - VELO 4-4 (1-3)

Dirk Lelieveld (2), Jeffrey Beukenholdt, Joy Alleblas

VELO grijpt naast periodetitel, geen nacompetitie


Schipluiden - Delft 4-1 (1-0)

Patrick Duyndam, Maurice Flinterman, Thom van Mil, Sjoerd Boks

Schipluiden speelt zich veilig


Foreholte - Den Hoorn 2-0 (2-0)

Verburch - Groenweg 0-4 (0-1)

Categorieen:
Wateringen Algemeen