Archief

25 tips steekincident na Opsporing Verzocht

De uitzending van het Avro-programma Opsporing Verzocht van vorige week dinsdag heeft in totaal 25 tips opgeleverd over het steekincident in Hoek van Holland op 18 november. De politie onderzoekt deze nu op bruikbaarheid.

Een 21-jarige Hoekse taxichauffeur had destijds een man en een vrouw opgepikt in de buurt van het station Hoek van Holland. Even later werd hij in de Harmoniestraat neergestoken. Wonderwel overleefde hij het incident.

De politie heeft nu de hoop gevestigd op een nieuw aanknopingspunt: de kleding van de mannelijke verdachte. Zijn broek en jas zijn van het merk Hoodboys en de politie wil nu graag weten op welke plekken dit merk wordt verkocht. Wie daar meer informatie over heeft, of wie recentelijk iemand gezien heeft met deze kleding, wordt verzocht contact op te nemen.

De politie is nog steeds op zoek naar de identiteit van de daders. Tips blijven welkom. In contact komen met de politie kan door te mailen naar tgoharmonie@rijnmond.politie.nl. Bellen naar de opsporingstiplijn kan op 0900-8844 of (anoniem) 0800-7000.

Meer informatie is te vinden op www.politie.nl/gezocht/verdachten/2012/december/update-wie-herkent-verdachten-in-steekpartij-hoek-van-holland.html.