Archief

Tafeltennis: Smash wint met record

Tweede divisie B

Het degradatiespook komt steeds meer om de hoek kijken bij De Salamanders. De Wateringse formatie verloor het belangrijke duel tegen SKF. In Veenendaal verloor De Salamanders met 7-3 van thuisploeg SKF. Het eerste duel in de competitie werd afgesloten in een 5-5 gelijkspel. Het verschil tussen De Salamanders (nummer vijf) en US (nummer 4) bedraagt acht wedstrijdpunten. De volgende twee wedstrijden zullen zware wedstrijden worden voor De Salamanders dan komen achtereenvolgend de reserves van Argus en US naar Wateringen toe. In de heenronde werd van beide teams met 10-0 verloren. De nummers vijf en zes degraderen uit de tweede divisie.

Tweede divisie C

Smash heeft goede zaken gedaan na een prima zege op het derde team van Scyedam. In de Rinus Nederpelzaal in Monster behaalde de thuisploeg de grootste zege van de najaarscompetitie door de Schiedammers met 9-1 te verslaan. Door de overwinning liep de Monsterse ploeg verder weg van de vijfde plaats en hield het de derde plaats stevig in handen.

Derde divisie G

De reserves van Smash bleven voor de zesde keer in de najaarscompetitie zonder zege. In de Rinus Nederpelzaal verloor Smash met 7-3 van TTC Middelburg. Ondanks de nederlaag wist de hekkensluiter van de laatste plaats af te komen doordat de reserves van Hotak'68 met 10-0 verloren van de reserves van Enjoy&Deploy. Smash heeft nu 18 wedstrijden en Hotak'68 heeft 15 wedstrijd punten en staat laatste. Degradatie lijkt toch onafwendbaar aangezien de nummers vijf en zes degraderen. Gezien het competitieverloop moet het raar lopen wil Smash de degradatie ontlopen.