Archief

Oudejaarsshow 2012 in de maak

Aart van den Berg van Theater in Feite is goed op weg naar een Oudejaarsshow 2012. Ging het feestje met Nico Meijer in de hoofdrol vorig jaar niet door, dit jaar zou het er wel van moeten komen. Van den Berg houdt echter een slag om de arm: zijn grootste tegenstander is de factor tijd.

Van den Berg verwacht wel dat het uiteindelijk tot een opvoering komt. Bij het schrijven komt er echter steeds iets tussen, zoals een reeks Sinterklaasvoorstellingen. "Het wordt wat laat, maar ik heb nog zeker drie dagen nodig om de show af te schrijven. Alle kranten zijn alvast goed gelezen", grapt hij.

Over waar en wanneer kan Van den Berg in dit stadium nog niets loslaten. Het zou kunnen dat er weer een opvoering in de Leuningjes in Poeldijk komt. Ook wordt er met het idee gespeeld om in plaats daarvan kleinere zalen in de Westlandse kernen aan te doen.

Tot nu toe passeerden drie edities van de Oudejaarsshow de revue. Ook dit jaar zouden de spraakmakende langlopende onderwerpen zoals het Westlandse gemeentehuis en de moskee weer aan bod moeten komen.

Categorieen:
Poeldijk Westland Algemeen