Archief

Zaterdagvoetbal: eerste periode lonkt voor Excelsior M

Hoofdklasse B

In strijd om de eerste periode deed Excelsior Maassluis goede zaken. In Hoornaar wonnen de Tricolores het inhaalduel van SteDoCo met 2-1. Door deze zege gaat Excelsior Maassluis aan de leiding en kan volgende week zaterdag de eerste periode in de wacht slepen indien het wint in en van Nieuw Lekkerland.

Tweede klasse C

Op sportpark De Hoge Bomen snoepte Naaldwijk titelkandidaat DUNO een punt af: 1-1. Extra zuur voor de Naaldwijkse promovendus was dat DUNO in de blessuretijd de gelijkmaker wist te scoren. Sportclub Monster heeft als enige regioploeg nog kans op winst van de eerste peridoetitel.

Derde klasse C

De trainerswissel bij RAS heeft de eerste zege opgeleverd voor de Haagse ploeg. Op sportpark De Hoge Bomen wist de Haagse ploeg met 3-2 te winnen van Westlandia. De Naaldwijkse ploeg moet genoegen nemen met een plaats in de middenmoot.

KMD houdt de druk op MVV'27. De Wateringers wonnen het inhaalduel tegen Victoria'04. Op sportpark Suyderveldt eindigde het duel in een 2-0 zege voor de thuisploeg. MVV'27 staat drie punten voor en heeft volgende week tegen Semper Altius aan één punt voldoende om de eerste periodetitel te winnen.

Vierde klasse D

Verburch en HPSV maakten er in Den Haag een doelpuntenfestijn van. Net als vorige week tegen Quintus verliet Verburch het veld met een 4-3 nederlaag.



Karakteristieken


SteDoCo - Excelsior Maassluis 1-2 (0-1)

Robin Hofman, Osama Rachid

Naaldwijk - DUNO 1-1 (0-0)

Jacco Wevers

Westlandia - RAS 2-3 (1-1)

Joris Lemmens, Bas Wesseling

KMD - Victoria '04 2-0 (1-0)

Jules Maring, Jesse de Waard

HPSV - Verburch 4-3 (2-2)

Jos Kester, Twan de Lange, Ruben Spigt