Archief

Open dag politie: 10.000 bezoekers

De open dag van politiebureau Westland heeft ruim tienduizend bezoekers getrokken. Het was op zaterdag de gehele periode tussen 10.00 en 16.00 uur een komen en gaan van gezinnen en individuele bezoekers bij het complex aan de Vierschaar.

Doordat er een samenwerking was met overbuurman Don Rijopleidingen, had het publiek aanzienlijk meer de ruimte dan in voorgaande jaren, mede doordat ook de kramen en uitgestalde voertuigen over de twee locaties waren verspreid. Behalve politievoertuigen konden onder meer ook brandweerwagens en ambulances worden bezocht.

De bezoekers werden op tal van demonstraties onthaald, waaronder het openknippen van een auto om enkele inzittenden na een botsing uit hun benarde positie te bevrijden. Verder kreeg de politie de nodige ondersteuning van middelbare scholieren die "uren konden maken" in het kader van hun maatschappelijke stage.

Ook bij De Levende Have aan de Oorberlaan, op de grens van Monster en Den Haag, was het druk. Dit bureau huisvest de bereden politie, een schietbaan en de hondenbrigade.

Categorieen:
Monster Westland Algemeen