Archief

Handbal: loting bekertoernooi

Het Nederlands Handbalverbond heeft in het bondsbureau in Groesbeek de loting verricht voor de eerste ronde van de nationale beker. De loting heeft voor de regioteams mogelijkheden opgeleverd om de volgende ronde te bereiken.

Heren

Eerstedivisionist DISO gaat op bezoek bij DWS uit Schiedam. DWS speelt in de tweede divisie. De reserves van Quintus spelen tegen het tweede team van Gemini. De Heulse eerstedivisionist speelt in Zoetermeer tegen een hoofdklasser.

Westlandia, uitkomend in de hoofdklasse, speelt thuis tegen tweede divisionist SOS-Kwieksport.

Dames

Eerstedivisionist Westlandia gaat op bezoek in Rotterdam bij het in de hoofdklasse uitkomende HAR&O. De reserves van Quintus, uitkomend in de eerste divisie, lijken eveneens een makkelijke opgave te hebben tegen Gemini. De Heulse ploeg speelt in Zoetermeer.

Tweede divisionist Verburch opent het bekertoernooi tegen het derde team van Quintus, dat één klasse lager speelt. De derby wordt gespeeld in de Van der Voorthal.

HWC, uitkomend in de hoofdklasse, ontvangt in Rotterdam het in de tweede divisie spelende VELO.

De reserves van Westlandia, spelend in de hoofdklasse, treffen in eigen sporthal het tweede team van Hellas dat uitkomt in de tweede divisie.

Het programma kunt u zien in de sportagenda op deze site.

Categorieen:
Algemeen