Archief

Zaterdagvoetbal: FC 's-Gravenzande alleen koploper

Eerste klasse B

FC 's-Gravenzande heeft de leiding genomen in haar klasse door een 2-0 zege op Vitesse Delft. Mede-koplopers voorafgaand aan deze speelronde FC Rijnvogels en Deltasport kwamen niet in actie omdat hun wedstrijden werden afgelast. FC 's-Gravenzande behaalde de derde overwinning op een rij en blijft ongeslagen.

Tweede klasse C

Sportclub Monster herstelde zich van de nederlaag tegen SVC'08. Op sportpark Polanen speelde de thuisploeg de kater geheel weg tegen Kagia. De bezoekers uit Lisserbroek kregen een 5-0 nederlaag te verwerken.

Streekgenoot HVC'10 heeft de draai nog steeds niet gevonden in deze competitie. De Hoekse fusieclub verloor voor de vierde keer dit seizoen. In Voorburg was Forum Sport met 2-0 te sterk voor HVC'10.

Tweede klasse D

VDL deed goede zaken in de thuiswedstrijd tegen Lombardijen. In Maassluis won VDL met 3-1 van de promovendus. Door deze zege steeg VDL naar de middenmoot.

Derde klasse C

MVV'27 heeft haar ongeslagen status weten te behouden in de streekderby tegen KMD. Het ging moeizaam voor de koploper tegen runner-up KMD. Op sportpark De Commandeur nam KMD in de eerste helft de leiding. Het duurde lang voordat MVV'27 langszij kwam. Sterker nog dit gebeurde op het scheiden van de markt. Het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Westlandia behaalde de derde overwinning van het seizoen. Op sportpark De Hoge Bomen behield de thuisploeg voor de eerste keer dit seizoen de nul achterin. Sv Duindorp kreeg een 2-0 nederlaag te verwerken.

Honselersdijk en Die Haghe legden een spannende wedstrijd op de mat. Het duel eindigde uiteindelijk in een 2-2 gelijkspel. Honselersdijk speelde voor de eerste keer gelijk in deze competitie.

MSV'71 heeft ook in de derde thuiswedstrijd een punt weten te vergaren. MSV'71 heeft dit seizoen nog niet verloren op eigen sportpark. CION deelde de punten met de thuisploeg: 0-0.

Vierde klasse D

Quintus speelde voor de tweede keer deze competitie gelijk. In Loosduinen kwam de Heulse ploeg niet verder dan een 4-4 gelijkspel tegen GDA. De Loosduinse ploeg scoorde niet eerder deze competitie zoveel doelpunten.

Karakteristieken

FC 's-Gravenzande - Vitesse Delft 2-0 (1-0)

Domingos Lopes de Brito, Sander Koeleman

Bijzonderheid: FC-keeper Danny Koning stopt strafschop


SC Monster - Kagia 5-0 (1-0)

Koos van Spronsen (2), Michael Jager (2), Koen Warners

Forum Sport - HVC '10 2-0 (1-0)

VDL - Lombardijen 3-1 (2-1)

John Bekker, Rodney Remmerswaal (2)

Honselersdijk - Die Haghe 2-2 (1-0)

Jeroen Vogels, Leon de Brabander

Maasdijk - Victoria '04 1-3 (0-2)

Kevin van den Berg

MSV '71 - CION 0-0 (0-0)

MVV '27 - KMD 1-1 (0-1)

MVV '27: Roel Nooteboom

KMD: Jesse de Waard

Westlandia - Duindorp SV 2-0 (0-0)

Erik van Vliet, Bob Dijkhuizen

GDA - Quintus 4-4 (1-3)

Gino Zwirs (2), Michel Kester, Randy Dieke

De wedstrijden SteDoCo-Excelsior Maassluis, Naaldwijk-Lyra en HPSV-Verburch zijn afgelast.