Archief

Westland Verstandig: Uitspraak Bogaard nonsens

Fractievoorzitter Duijsens van Westland Verstandig vindt de uitspraak van wethouder Bogaard, dat het uitblijven van een beslissing over het nieuwe Westlandse gemeentehuis de gemeente iedere week 20 tot 30 duizend euro kost, 'waarlijk nonsens'.

In een persbericht schrijft Duijsens dat zo bewust een verkeerd beeld wordt gecreƫerd van de situatie. "Wij achten dit kwalijk en verwerpelijk en verwijten inmiddels het college dat zij bewust verkeerde informatie naar buiten brengt, zulks om de redelijkheid van haar standpunt te ondersteunen."

Volgens Westland Verstandig is het tijd om met de 'soap' rond het gemeentehuis te stoppen. Daarom hoeft er wat deze fractie betreft ook geen onderzoek te komen naar de juistheid van de rapporten die er liggen, zoals de LPF wil. Dat is niet alleen duur, maar de fracties moeten ook zelf in staat zijn om de vinger op de zere plek te leggen, aldus Duijsens. "In de rapporten en notities die op dat punt vervaardigd zijn, is de werkelijkheid geweld aangedaan. Eenvoudige berekeningen wijzen uit dat doorgaan in een deel van de huidige gebouwen verreweg het goedkoopste is."

Categorieen:
Westland Algemeen