Flynth Westland Cup: FC 's-Gravenzande halve finalist

De derde kwartfinale van de 40ste editie van Flynth Westland Cup is gewonnen door FC 's-Gravenzande. Op sportpark De Hoge Bomen was de zaterdag eersteklasser met 4-2 te sterk voor zaterdag tweedeklasser HVC'10.

In de eerste helft opende Danny Bijl na een mooie actie de score. Vlak voor rust egaliseerde Leroy Smits de stand tot 1-1. Na de pauze nam FC 's-Gravenzande het heft in handen en liep door doelpunten van Youri Westhoff en Keke Stam naar een marge van twee doelpunten. Jack Rensen maakte het nog spannend, echter verder kwam de Hoekse ploeg niet. In de slotminuut bracht Hendrik Gruholz uit een strafschop de eindstand op het scorebord.

In de halve finale speelt FC 's-Gravenzande tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Lyra en Excelsior Maassluis.

Karakteristieken

HVC'10-FC 's-Gravenzande 2-4 (1-1)

Danny Bijl 0-1, Leroy Smits 1-1, Youri Westhoff 1-2, Keke Stam 1-3, Jack Rensen 2-3, Hendrik Grunholz (penalty) 2-4

Scheidsrechter: A. Kuup

Assistent-scheidsrechters: L. Looye en W. Hoonhout