Archief

Oude Elferink/Rademaker winnen beachtoernooi HvH

Tijdens een zonnige tweede ronde van de Eredivisie Beach Volleyball in Hoek van Holland gingen Tim Oude Elferink en Richard Rademaker er afgelopen weekend met de winst vandoor.

In de finale versloegen zij teamgenoten Eric-Jan Rothfusz en Jeroen van Zwieten met 27-25, 13-21 en 15-11. De eerste overwinning van het team van Beach Team Den Haag was daarmee een feit. Het complete podium bestond uiteindelijk uit Beach Team Den Haag spelers.

De toppers uit de Eredivisie Beach Volleyball speelden in Hoek van Holland voor de eerste maal dit seizoen op één van de Nederlandse stranden. Het Eredivisie evenement in Hoek van Holland maakte deel uit van een groot beach volleyball spektakel. Naast Eredivisie was ook de Eerste tot en met de Derde Divisie aanwezig op het Hoekse strand.

Op ruim 50 velden speelden meer dan 300 teams op zaterdag en zondag hun wedstrijden in verschillende categorieën en op verschillende niveaus. Het evenement in Hoek van Holland kon rekenen op veel publiek. Veel mensen waren naar het strand toegekomen om te genieten van het prachtige pinksterweer.