Archief

Avontuur Wateringse ballerina's voorbij

De Wateringse ballerina's Juliet (11), Susy (12) en Jaimy (12) gaan niet naar de finale van Avro's danstalentenjacht Junior Dance. De meisjes kregen zaterdagavond in de rechtstreeks uitgezonden halve finale niet genoeg stemmen om door te stromen naar de laatste ronde in de race om een optreden tijdens het Junior Eurovisie Songfestival 2012.

Juliet, Susy en Jaimy doorstonden meerdere auditierondes en een Move Camp en waren één van de acht acts in de halve finale. Op weg naar de liveshow werden de kandidaten bijgestaan door presentatoren Ewout Genemans en Kim-Lian van der Meij.

Met hulp van coach Natalie La Rose gaven de meiden hun klassieke act een flinke, moderne draai. Uiteindelijk mocht dat niet baten om zowel publiek als de driekoppige vakjury te overtuigen. Die laatste bestond uit acteur en danser Jan Kooijman, actrice en presentatrice Nikkie Plessen en The Ultimate Dance Battle-winnaar Vincent Vianen. Hoewel de kritieken lovend waren, vielen de andere halve finalisten net iets beter in de smaak.

De finale wordt komende zaterdag, 2 juni, om 19.00 uur uitgezonden op Nederland 3.

Categorieen:
Wateringen Algemeen