Archief

16-jarige bedreigd en beroofd op kruispunt

Een 16-jarige Naaldwijker is maandag op het kruispunt van de Middelbroekweg met de Burgemeester Elsenweg bedreigd en beroofd van zijn geld. Rond 15.15 uur stond de jongen met zijn bromfiets voor het stoplicht. Tegenover het stoplicht zag hij de twee jongens op de fiets. Terwijl de Naaldwijker hen passeerde gooide een van de jongens zijn fiets voor de brommer.

Dezelfde jongen gaf aan de politie te bellen en geld te willen, omdat de 16-jarige jongen zijn fiets zou hebben vernield. Hij bedreigde de Naaldwijker, die zich uiteindelijk gedwongen voelde om zijn geld af te staan.

Van de daders is een signalement bekend. Een van de jongens is tussen de 17 en 19 jaar oud, vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst met een lengte tussen de 1.85 meter en de 1.90 meter. Hij droeg een donkerblauwe spijkerbroek met witte sportschoenen en een jas, die aan de bovenkant donkerblauw gekleurd was en aan de onderkant donkerrood.

De tweede dader is in de leeftijd van 16 tot 18 jaar oud, heeft een getint uiterlijk en is ongeveer 1.85 meter lang, heeft zwart golvend haar, met een scheiding aan de zijkant. De dader droeg een jas met een grifgroene lijn op de schouders.

Getuigen kunnen contact opnemen met de politie op 0900-8844. Anoniem kan dat op het nummer 0800-7000.

Categorieen:
Algemeen