Archief

Evergreen gaat over op kunststofbanen

Tennisvereniging Evergreen in Maassluis kan naar alle waarschijnlijkheid uitkijken naar vervanging van de huidige gravelbanen door kunststofbanen. Hiermee wordt het voor de vereniging mogelijk om niet alleen tijdens het zomerseizoen, maar het gehele jaar te tennissen.



Met de realisatie van de nieuwe banen is bedrag gemoed van ruim 151.000 euro. Het college van B en W wil eenmalig een subsidie beschikbaar stellen van 51.690 euro. Verder krijgt Evergreen een gedeelte van het benodigde bedrag om een schuin dak te maken op het clubgebouw, waardoor meer opslagruimte ontstaat.



De vereniging wil meer verbeteringen aanbrengen om de faciliteiten te verbeteren, zoals een aanpassing van de verlichting en een nieuwe toegangspoort.



Voor alle investeringen zal Evergreen niet alleen subsidie krijgen van de gemeente Maassluis. Ook is al een bijdrage van 57.000 euro toegezegd door het Fonds Schiedam Vlaardingen. Dit is echter niet genoeg om alles te dekken. De vereniging zal zelf nog naar andere middelen moeten zoeken.



De gemeenteraad van Maassluis beslist op 29 mei over het toekennen van de subsidie.

Categorieen:
Maassluis Algemeen