Handbal: Quintus eindigt met nederlaag

Heren, kampioenspoule

De laatste wedstrijd van de kampioenspoule eindigde voor Quintus in een nederlaag. In de Van der Voorthal kon de Heulse ploeg voor eigen publiek het seizoen niet afsluiten met twee punten. Eurotech/BEVO won met 28-24. De bezoekers startte goed getuige de 0-6 voorsprong na ruim een kwartier spelen. Quintus herpakte zich en kwam vlak voor rust op een 10-9 voorsprong. Uiteindelijk sloten beide ploegen de eerste helft af met een 11-11 tussenstand. In het tweede bedrijf ging het duel gelijk op, pas in de slotfase wist BEVO het verschil te maken en uit te lopen naar de 28-24 overwinning.

Quintus eindigt als zesde en laatste in de kampioenspoule. Kras/Volendam en OCI/Lions gaan uitmaken wie landskampioen gaat worden. Naast deze twee ploegen hebben de Drentse ploegen Kremer/Hurry Up en Palsgroep/E&O zich geplaatst voor de Beneluxliga.

Na afloop van de wedstrijd werd onder meerafscheid genomen van Kevin Okkers en Robert Ante. Beide spelers speelden hun laatste wedstrijd in het shirt van Quintus.